Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin taçı sıra opsiyonel olarak allıkınan hidrolik branş ile henüz pıtrak tasarruf sağlamlanabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu perese uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile dâhilen hariçya düz açılmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve dirlik kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yakışır güçlü birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

üste geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet işlemleri esnasında kullanıcılara sağlam kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında maliyetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilgi verecektir.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü simultane kapının haydi yangın kapısı haydi açılması için kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı yürekin insanoğluın dumandan zehirlenmesine ket olan acil gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha yekpare kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil kalıp anında kapının mümkün olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Report this wiki page